Cod with Garlic Caramel Sauce
TM6 TM5

Cod with Garlic Caramel Sauce

2.7 (11 ocen)

Składniki

  • 4 cod fillets, boneless (approx. 100 g each)
  • 450 g water
  • 200 g extra virgin olive oil
  • 15 garlic cloves
  • 3 pinches ground cayenne pepper
  • 300 g fresh spinach leaves
  • ⅛ tsp fine sea salt
  • 20 g liquid caramel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2437 kJ / 583 kcal
Białko
21.7 g
Węglowodany
8.3 g
Tłuszcz
51.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy