Urządzenia i Akcesoria
Cod with Garlic Caramel Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets boneless (approx. 100 g each)4
-
water450 g
-
extra virgin olive oil200 g
-
garlic cloves15
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
fresh spinach leaves300 g
-
fine sea salt⅛ tsp
-
liquid caramel20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.7 g
Kalorie
2437 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
51.4 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.