Urządzenia i Akcesoria
Chicken with creamy vegetable sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
25 g celery leavesfresh parsley leaves only25 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breasts cut in strips (5 x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
plain flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken Pizzaiola
50 min