
Urządzenia i Akcesoria
Chicken with creamy vegetable sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
fresh parsley leaves only25 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breasts cut in strips (5 x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
plain flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
342 kcal /
1432 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Étouffée
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min