Urządzenia i Akcesoria
Fish and Herb Parcel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min