Urządzenia i Akcesoria
Fish and Herb Parcel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Chicken Tagine
25 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Baked spinach and eggs
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Veracruz Fish
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min