Urządzenia i Akcesoria
Fish and Herb Parcel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Creamed Cod
45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min