Urządzenia i Akcesoria
Fish and Herb Parcel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Pork Buns (Nikuman)
2 Std.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.