
Urządzenia i Akcesoria
Fish and Herb Parcel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Veracruz Fish
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min