Urządzenia i Akcesoria
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
butter plus extra for greasing10 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon preferably organic, grated zest and juice1
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
200 g cream cheesespreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Mashed potatoes
50 min
Cod with citrus butter
50 min
Spaghetti carbonara
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.