Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
lub 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Creamy mushroom soup
20min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Meatballs with tomato sauce
45min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Salt Cod Gratin
50 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min