Urządzenia i Akcesoria
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steaks (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onions cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (opcjonalnie)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Stir-fried Vegetables
10 min
Potato Cakes
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min