Salmon Soufflé
TM5 TM6

Salmon Soufflé

3.0 (1 ocena)

Składniki

Soufflé

  • 6 sprigs fresh dill, plus extra to taste
  • 1 fresh chilli, deseeded, cut in pieces (opcjonalnie)
  • 150 g hot smoked salmon, deboned, skinless, cut in pieces
  • 100 g single cream
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 4 egg whites, from medium eggs
  • 1 pinch cream of tartar

Sauce

  • 60 g leeks, white part only, sliced
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g white wine
  • ½ fish stock cube (for 0.5 l)
  • 150 g water
  • 1 Tbsp olive oil
  • 600 g fresh salmon fillets, skinless
  • 100 g unsalted butter, diced
  • ½ lemon, juice only

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
882.8 kJ / 211 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
1.5 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy