
Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Potato Bake with Dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2800 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Możesz także polubić...
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Creamed Cod
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.