Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Potato Bake with Dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2800 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Tuna Fishcakes
1h 15min
Fish and Herb Parcel
35min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Tomato and Haddock Rice
50min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Lemon Chicken
20min
Honeyed Chicken
25min
Creamed Cod
45min