Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Potato Bake with Dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2800 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Rice with Duck
1h 5min
Turkey Crumble
1h 10min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Creamed Cod
45min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min