Pere al vino rosso
TM5 TM6

Pere al vino rosso

4.5 (12 ocen)

Składniki

  • 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
  • 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2 stecche di cannella (circa 5 g)
  • 3 chiodi di garofano
  • 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
853 kJ / 204 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy