Urządzenia i Akcesoria
Pere al vino rosso
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
-
100 g zucchero
-
1 cucchiaino di miele
-
2 stecche di cannella (circa 5 g)
-
3 chiodi di garofano
-
800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa verde "Bagnet"
15min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min
Zabaione
15min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Pere al vino rosso
3h 20min
Burro alle acciughe
4h 20min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Stroscia di Pietrabruna
50min
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40min
Semifreddo allo zabaione
12h 15min