![Pane alle banane, miele e mandorle Pane alle banane, miele e mandorle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0EC46BBF-15A1-4FB1-B801-AE8A2C3E1381/Derivates/2cc8cc69-a5db-4799-ab89-75185f09a0ce.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- 50 g di mandorle a lamelle
- 150 g di banane, sbucciate e a pezzi
- 150 g di acqua
- 80 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 606.4 kJ / 144.9 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 28.9 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 142 mg
Alternatywne przepisy
Biscotti al burro, tè matcha e vaniglia
4 Std.
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane alle castagne
4 Std.
Pagnotte banana e segale
1óra 50p
Cookies morbidi carote e arancia
50min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Torta di segale con mele e nocciole
1h
Torta al cioccolato e ceci
50min
Girelle alla cannella
4h 10min
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Biscotti d'avena
45min
Banana bread (TM6)
1óra 50p