Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia

Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia

3.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    550 g
  • di burro a pezzi
    110 g
  • di brodo di carne
    900 g
  • di pepe bianco macinato
    ½ cucchiaino
  • di Gruviera
    4 fettine
    4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo)
  • di pasta sfoglia come da Libro Le mie ricette con Bimby
    1 dose
    300 g di pasta sfoglia pronta, come da Libro Le mie ricette con Bimby

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 939 kcal / 3929 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...