
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla in quarti550 g
-
di burro a pezzi110 g
-
di brodo di carne900 g
-
di pepe bianco macinato½ cucchiaino
-
di Gruviera4 fettine
-
di pasta sfoglia come da Libro Le mie ricette con Bimby1 dose
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
939 kcal /
3929 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che zuppe
15 Przepisów
Włochy
Włochy