![Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9CE43DE-C4BF-4DCC-A524-D4EB0B58D79D/Derivates/E0567DD5-021E-4E9F-868B-18586930D7EC.jpg)
Wersje kompatybilne
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
lub 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
lub 300 g di pasta sfoglia pronta
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo in salsa aioli
1h
Vellutata di porri
40p
Fonduta svizzera
20p
Zuppa di cipolle
1h
Salsa rubra
30min
Zuppa di cipolle
1h
Zabaione caldo al passito
15 min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40p