Salsa rubra

Salsa rubra

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g

Składniki

  • di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di sedano a pezzi
    50 g
  • peperone rosso pulito e a tocchetti
    ½
  • peperoncino piccante fresco
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di basilico fresco lavate
    2 - 3 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    400 g
  • di aceto di vino bianco
    2 cucchiai
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 89.6 kcal / 374.9 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 216.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...