![Spuma di barbabietola con aringhe Spuma di barbabietola con aringhe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42F1B228-B3D5-48FF-A934-3E5E05DE3816/Derivates/CFE8991F-2C20-445D-AF6B-7953B6961EDC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 3.82 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 0.99 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
15min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Marmitako
50 Min
Blinis con prosciutto di Praga
1 Std.
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 Min
Crema di burrata con verdure
1 Std. 5 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Crema di formaggio all'aneto
10 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.