Spuma di barbabietola con aringhe
TM31 TM5 TM6

Spuma di barbabietola con aringhe

4.0 (3 oceny)

Składniki

Patate

  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate a pezzi

Spuma di barbabietola

  • 250 g di barbabietole cotte a pezzi
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 albumi

Termine della preparazione

  • 3 aringhe sott'aceto
  • 3 cetriolini sott'aceto

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
111 kJ / 27 kcal
Białko
1.76 g
Węglowodany
3.82 g
Tłuszcz
0.35 g
Błonnik
0.99 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy