Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 3.82 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 0.99 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 Std.
Insalata di polpo con dressing al lime
1sa
Salsa olandese
30 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3 godz. 40 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1sa
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Avocado cheesecake
3h 30min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 dk
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1sa
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1sa