Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune
- 2 melons
- 2 brins de basilic frais, effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- eau
- 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 899 kJ / 216 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Soupe de melon au basilic
2j 15 menit
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3u. 30min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Gaspacho de melon
10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min