Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune
- 2 melons
- 2 brins de basilic frais, effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- eau
- 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 899 kJ / 216 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 godz.
Gaspacho
12 godz.
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 godz. 30 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10 min