Urządzenia i Akcesoria
Christmas Baked Cod (Portugal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
cornbread cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaf1 Tbsp
Olive Topping
-
pitted black olives100 g
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
grated Parmesan cheese1 tsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Cod
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)500 g
-
fine sea salt2 pinches
-
onions quartered100 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
cod fillet, skinless cut in pieces (4 cm)800 g
-
medium eggs separated2
-
double cream70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2254 kJ /
539 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Chicken Provencale
1 godz.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Onion Soup
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min