Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.3 g
Kalorie
1741 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Pork with Spinach Lentils
20 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Creamed Cod
45 min
Crispy Breaded Fish
35 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min