![Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5A61CB2-C93E-4755-ADC1-04C2A2479147/Derivates/436C1A5B-2A6E-4F33-AFAC-C607ECDB0E7D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fish Cakes
- 15 g fresh coriander leaves
- 3 garlic cloves
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 500 g pollock fillets, cut in pieces
- 500 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g breadcrumbs
Savoy Rice
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 150 g savoy cabbage, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g long grain rice
- 800 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Chocolate Chip Muffins
1 godz.
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Pork Vindaloo
4h