Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.3 g
Kalorie
1741 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Cod with citrus butter
50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.