Urządzenia i Akcesoria
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.8 g
Kalorie
1313 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Keralan Fish Curry
30min