Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic bulb large1
-
olive oil2 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved40 g
-
pearled spelt washed300 g
-
white wine150 g
-
500 g chicken stockliquid vegetable stock500 g
-
single cream150 g
-
lemons finely grated zest and 40 g juice2
-
fresh chives finely sliced2 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped, for garnishing
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1810 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Puy Lentil Dip
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Mushroom Risotto
30 min