Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic bulb large1
-
olive oil2 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved40 g
-
pearled spelt washed300 g
-
white wine150 g
-
500 g chicken stockliquid vegetable stock500 g
-
single cream150 g
-
lemons finely grated zest and 40 g juice2
-
fresh chives finely sliced2 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped, for garnishing
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1810 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 Min
Ratatouille Galette (TM5)
1 Std. 30 Min
Millet
45 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 Std. 35 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Green Bean Pizza
3 Std.
Vegetable fideuá
40 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min