
Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Leek Quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 slices
Składniki
Shortcrust Pastry
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing100 g
-
water ice cold65 g
-
fine sea salt½ tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
plain flour30 g
-
milk250 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
large eggs2
Filling
-
water1000 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)500 g
-
smoked salmon cut in strips (1 cm)150 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
392 kcal /
1636 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
947 mg