Smoked Salmon and Leek Quiche
TM6 TM5

Smoked Salmon and Leek Quiche

4.6 (157 ocen)

Składniki

Shortcrust Pastry

  • 60 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 100 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 65 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt

Béchamel Sauce

  • 20 g unsalted butter, diced
  • 30 g plain flour
  • 250 g milk
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 large eggs

Filling

  • 1000 g water
  • 500 g leeks, cut in rounds (1 cm)
  • 150 g smoked salmon, cut in strips (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1636 kJ / 392 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
947 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy