Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vegan Roulade
- water, for cooking
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 6 soy steaks, large
- 6 tsp mustard
- 80 - 90 g firm tofu, smoked, cut in 6 thin, long slices
- 2 pickled gherkins, thinly sliced
- ½ onion, thinly sliced in rings
- oil, for frying
Vegetable Sauce
- 230 g red wine, dry, vegan
- 260 g water
- 50 g pickled gherkin liquid
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g oil
- 100 g red onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 120 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp plain flour
- 3 Tbsp tomato purée
- 1 tsp mustard
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 2 Tbsp agave syrup
- 5 Tbsp dark soy sauce, vegan
- ½ tsp sweet paprika
- 3 juniper berries
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
Dumplings
- 350 g bread rolls, vegan (approx. 4), stale, halved, sliced (1 cm), (see tip)
- ¾ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only (approx. 15 g)
- 80 g onions, quartered
- 20 g oil
- 220 g soya milk, unsweetened
- 60 g water
- 1 Tbsp soya flour, full fat (see tip)
- ½ tsp baking powder
- 2 Tbsp nutritional yeast flakes (10 g)
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Red Cabbage
- 200 g dessert apples, cored, cut in pieces
- 500 g red cabbage, cored, cut in pieces
- 60 g onions, quartered
- 30 g oil
- 30 g sugar
- 150 g water
- 30 g red wine vinegar, vegan
- 100 g red wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 1 dried bay leaf
- 2 juniper berries
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground allspice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2282 kJ / 545 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min