Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2265 kJ / 539 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 54.5 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Pissaladière
3h
Cannellonis à la ricotta
55 Min
Soupe au pistou
40min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Alouettes provençales
1h 30min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Fougasse aux grattons
2h
Soupe au pistou
40min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
La daube niçoise
13h 20min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h