
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé et peu pour fariner
- 75 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 500 g de pommes coupées en quartiers
- 2 œufs
- 100 g de lait de soja
- 40 g de miel
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 fromage de chèvre en bûche coupée en rondelles
- 1 branche de thym frais effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 368 kcal / 1541 kJ
- Białko
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Błonnik
- 2.8 g