Urządzenia i Akcesoria
Turmeric fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
oil for greasing
-
firm white fish fillets (approx. 600 - 800 g total)4
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
eggs beaten1 - 2
-
blanched almonds50 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh dill leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
301.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
401.5 kJ /
95.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Fish soup
40 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Thai chicken wraps
40 min