Wersje kompatybilne
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 488.2 mg
Alternatywne przepisy
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Roasted eggplant
1sa 35 dk
Mushroom stroganoff
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2u. 50min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min