![Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D96AF0FE-64E8-49DC-BCCF-CD36091C8D56/Derivates/7FCC460A-6B35-4E16-A8D0-C12E86A26A88.jpg)
Wersje kompatybilne
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 488.2 mg
Alternatywne przepisy
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Mushroom stroganoff
20p
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Spring greens with grapefruit
30min
Asparagus and pea omelette
20p
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Raw zucchini bolognaise
15 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13u. 25min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20p
Roasted vegetables with horseradish cream
40p