Urządzenia i Akcesoria
Tofu chocolate ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
coconut oil2 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
almond milk260 g
-
silken tofu300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
37 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
817.5 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh bolognaise
30 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegan hollandaise
10 min
Cashew pouring cream
35 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Baked beans
13 godz. 25 min