Urządzenia i Akcesoria
Carrot gnocchi with zucchini cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2082.6 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1993 kJ /
474.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1sa 5 dk
Mushroom croustade
1sa 35 dk
Stuffed butternut pumpkin with feta
1sa 50 dk
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1sa 5 dk
Ham and zucchini quiche
1sa 45 dk
Pumpkin tart
2sa 15 dk
Spinach and feta muffins
40 dk
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 dk
Cheese and spring onion galette
1sa 15 dk
Zucchini tortillas with falafel
25sa 30 dk
Buckwheat and mushroom quiche
29sa 20 dk