Urządzenia i Akcesoria
Carrot gnocchi with zucchini cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2082.6 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1993 kJ /
474.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Beetroot risotto
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min