Urządzenia i Akcesoria
Carrot gnocchi with zucchini cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2082.6 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1993 kJ /
474.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto verde
45 min
Polenta
25 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.