Urządzenia i Akcesoria
Breakfast sausages
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Rice
-
water1200 g
-
brown rice200 g
Vegetable sausages
-
rolled oats150 g
-
fresh mushrooms50 g
-
firm tofu cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
brown onion cut into quarters100 g
-
fennel seeds½ - 1 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh sage leaves only10 sprigs
-
sun dried tomatoes drained80 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
xanthan gum (see Tips)1 tsp
-
oil for frying2 - 4 tbsp
-
tomato sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
613 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1812.2 kJ /
431.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Butternut mac and cheese
45 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Plant-based parmesan
5 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min