![Eggplant involtini with risotto Eggplant involtini with risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8FB67A03-8FA0-4FA2-BE5F-D5F614A9C58B/Derivates/2F0E6531-A1F0-4294-8E22-EE1630D41AB8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 56.8 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1434.9 mg
Alternatywne przepisy
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Mushroom tart
50 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Asparagus risotto
40 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min