Urządzenia i Akcesoria
Eggplant involtini with risotto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1434.9 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
2743.3 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Mushroom tart
50 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Mushroom stroganoff
20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min