Urządzenia i Akcesoria
Seafood panzanella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
770.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Seafood con arroz
45 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min