Seafood panzanella

Seafood panzanella

4.1 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil
    60 g
  • white wine vinegar
    30 g
  • salt
    2 pinches
  • water
    400 g
  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)
    5
  • fresh basil leaves only, torn into pieces
    1 sprig
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 463.5 kcal / 1947.3 kJ
Białko 26.5 g
Tłuszcz 26.4 g
Węglowodany 29.1 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 770.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...