Urządzenia i Akcesoria
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
384.7 mg
Białko
11 g
Kalorie
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min