Urządzenia i Akcesoria
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
384.7 mg
Białko
11 g
Kalorie
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Brak ocen
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Nut butter dressing
5 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Celery leaf gremolata
5 min