Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Tacos with Salsa
Brak ocen
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Beef chili with lemon feta
45 min
Keto Cranberry Sauce
20 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min