Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jamie's Mulled Wine
35 min
Sauerkraut soup
50 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Golden Brown Dyed Eggs
55 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Orange and Coconut Smoothie
5 min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 min
Beet Beauty Smoothie
10 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min