Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Salt cod gratin
50 min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 godz. 40 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Peas and jamon
40 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
Minted Moscow mule cocktail
10 min
Cranberry Pear Cider
25 min