![Beef tapenade crostini Beef tapenade crostini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4CDE27DD-8C60-4797-B424-DAF127D99DE5/Derivates/DC0CF939-7600-45E7-9166-12E2C3C1FDAB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 227.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Master stock chicken
1h 30min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Prawn wontons
2h
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Leek and smoked salmon dip
55 min