Urządzenia i Akcesoria
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 slices
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
478.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
932.6 kJ /
222.9 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free bread rolls
2h 30min
Hazelnut Milk (Metric)
15min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten free focaccia bread
1h
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min