Urządzenia i Akcesoria
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 slices
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
478.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
932.6 kJ /
222.9 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Dairy free chocolate coconut custard
15 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.