Urządzenia i Akcesoria
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
752 mg
Białko
58 g
Kalorie
3793 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Prawn Saganaki
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min