Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
TM6

Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
  • 100 g double cream
  • 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
  • 1400 g water
  • 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
  • 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
  • 4 slices pancetta
  • 2 tsp olive oil
  • 2 hake fillets, boneless, skin on
  • ground black pepper, to taste
  • 150 g fresh baby spinach

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3793 kJ / 907 kcal
Białko
58 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
66 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Błonnik
9 g
Sód
752 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy