Urządzenia i Akcesoria
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
752 mg
Białko
58 g
Kalorie
3793 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Steak au Poivre
20 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min