Urządzenia i Akcesoria
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
752 mg
Białko
58 g
Kalorie
3793 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Spanish Brunch
1 godz. 15 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Onion Soup
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min