Wersje kompatybilne
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3793 kJ / 907 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 752 mg
Alternatywne przepisy
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30 min