Wersje kompatybilne
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3793 kJ / 907 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 752 mg
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min