
Urządzenia i Akcesoria
Lentil hotpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried brown lentils (see Tips)300 g
-
water plus extra for soaking550 g
-
bacon cut into pieces200 g
-
leek white part only, cut into pieces½
-
carrot cut into pieces170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white vinegar2 tbsp
-
chorizo cut into slices (optional)240 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
335.4 kcal /
1408.6 kJ
Białko
25.7 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
1083 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Mushroom risotto
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Beetroot salad
10 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Rice salad
1 godz.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Risotto verde
45 min