Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.9 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1521.3 kJ /
363.6 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Potato cakes
45 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 godz. 10 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Classic mushroom risotto
30 min