
Urządzenia i Akcesoria
Chicken moghrabieh
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillets cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
604.8 kcal /
2540.3 kJ
Białko
40.3 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
55.8 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
864.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Cod with citrus butter
40 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Chai tea
15 min
Baba ghanoush
1 godz.
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Rustic bread
2 godz.