Urządzenia i Akcesoria
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mutabbal beitinjan (eggplant dip)
-
eggplant (approx. 400 g), cut into halves lengthways and skin pricked all over with a fork1
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil plus extra for drizzling50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted Kalamata olives40 g
-
ground cumin1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
tahini (see Tips)20 g
-
natural yoghurt30 g
Flaxseed (linseed) crackers
-
flaxseeds (linseeds)230 g
-
onion30 g
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into quarters100 g
-
green capsicum deseeded and cut into quarters100 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
sun-dried tomatoes drained4
-
water room temperature250 g
-
dried Italian herbs2 tsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
649.9 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
2553.8 kJ /
608 kcal
Tłuszcz
48.6 g
Błonnik
25.6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Hommus dip
5 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Sunny gazpacho
25 min
Falafel crackers
40 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Cauliflower flammkuchen
1 godz.
Muhamara dip
30 min
White bean dip with chimichurri
15 min