Urządzenia i Akcesoria
Warming amaranth porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1260.5 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Coconut Milk
25 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Coconut milk
5 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Chocolate Quinoa Porridge
25 min
Buckwheat Porridge
25 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min