Urządzenia i Akcesoria
Warming amaranth porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1260.5 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Vegan hollandaise
10 Min
Vegetable harrira soup
45 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 Min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 Min
Chickpea sundal
6 Std. 45 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Fennel, date and nut bread
1 Std. 15 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Zucchini slice
45 Min