Urządzenia i Akcesoria
Warming amaranth porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1260.5 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew bread French toast
1 Std. 40 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Chinese-style drinking porridge
25 Min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 Min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Buckwheat Porridge
25 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Chocolate Quinoa Porridge
25 Min
Millet flour bread
2 Std. 35 Min
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Hemp and matcha overnight oats
6 Std. 5 Min
Baked beans
13 Std. 25 Min