Urządzenia i Akcesoria
Lentil purée (Moujadarra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
941.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Kashta cream
10 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min