Urządzenia i Akcesoria
Bamia (okra and meat stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.1 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Samke harra
35 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min