Urządzenia i Akcesoria
Bamia (okra and meat stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.1 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Toum
15 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min