Urządzenia i Akcesoria
Bamia (okra and meat stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.1 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Salmon kabsa
35min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1h 5min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Chicken with rice
1h
Pittu
3h