Urządzenia i Akcesoria
Revithia (chickpea soup)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
820.6 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1054.3 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Miso soup
30 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min