Urządzenia i Akcesoria
Revithia (chickpea soup)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
820.6 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1054.3 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
1h 5min
Chopped vegetable salad
10min
Pizza Margherita
2h 10min
Minestrone
40min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min