Urządzenia i Akcesoria
Semolina gnocchi with asparagus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Semolina gnocchi
-
unsalted butter20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
full cream milk1000 g
-
sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
egg yolks2
-
semolina (see Tips)290 g
Walnut and basil pesto
-
fresh basil leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)40 g
-
walnuts100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove½
-
olive oil130 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Vegetable topping
-
garlic cloves2
-
avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling2 tsp
-
balsamic glaze plus extra for drizzling2 tsp
-
water2 tbsp
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves200 g
-
asparagus cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
634.8 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
3167.5 kJ /
754.2 kcal
Tłuszcz
53.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Espresso "baked" beans
35 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Tomato and lentil dahl
35 min