Semolina gnocchi with asparagus
TM6 TM5 TM31

Semolina gnocchi with asparagus

3.5 (6 ocen)

Składniki

Semolina gnocchi

  • 20 g unsalted butter
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1000 g full cream milk
  • ½ tsp sea salt
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 2 egg yolks
  • 290 g semolina (see Tips)

Walnut and basil pesto

  • 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
  • 100 g walnuts
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
  • ½ garlic clove
  • 130 g olive oil
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Vegetable topping

  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
  • 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
  • 2 tbsp water
  • 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
  • 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3167.5 kJ / 754.2 kcal
Białko
23.7 g
Węglowodany
44.3 g
Tłuszcz
53.2 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Błonnik
5.4 g
Sód
634.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy