Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 53.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.2 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 634.8 mg
Alternatywne przepisy
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Vegetarian quiche
1h 55min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Basil pesto
10 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26u. 15min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20 min
Mediterranean carrot fritters
1h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40 min