Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 420 g d'eau
- 150 g de quinoa
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (15 g env.)
- 50 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 3 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- huile d'olive, pour la poêle
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaufre de légumes
35 Min
Friand aux légumes sans gluten
45min
Lentilles corail et quinoa au curry
25 Min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 Min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 Min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 Min
Risotto végétarien
35 Min
Galette de riz aux petits légumes à l'indienne
2 godz. 30 min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1 Std. 35 Min
Crackers à l'amarante sans gluten
25 Min
Galettes de céleri et carotte
30 Min
Quinoasotto
35 Min