
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à pizza
- 800 g de courgettes émincées en rondelles
- 1 c. à café de sel
- 3 œufs
- 200 g d'emmental râpé
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'aubergine détaillée en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates émincées en rondelles
- 150 g de poivron jaune taillé en lamelles
- 10 feuilles de basilic frais
- 100 g de mozzarella détaillée en dés
- 1 c. à café d'origan frais
- 50 g de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 445.5 kcal / 1862.3 kJ
- Białko
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Błonnik
- 4.5 g