![Maccheroni cheese Maccheroni cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DB4E7EC-6FDE-431D-BEC4-8A2FDD849FC7/Derivates/E38A85C5-5B35-4202-87D4-23B891E0D5E1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di burro + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 70.8 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies
45 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Ramen giapponese
1h 40min
Enchiladas
1 Std. 10 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 Min
Leek and tattie soup
40 Min
Galette des rois al burro
1 Std. 30 Min
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5h 50min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 Min