Urządzenia i Akcesoria
Purè di patate e chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
500 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di salame, piccante a tocchetti100 g di salame chorizo a tocchetti
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.8 g
Kalorie
901 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verdure in crema
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di mousse al matcha
5 godz.
Sgonfiotti fritti
Brak ocen
Riso con pollo alle 7 spezie
40 min
Galette des rois al cioccolato
2 godz. 30 min
Eggah con caponata
50 min
Mai tai
10 min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 min
Pasticcio di manzo e funghi
2 godz. 20 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 godz.
Pollo al curry verde
55 min
Mousse al caffè (senza lattosio)
3 godz. 20 min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 godz. 30 min