Patate gratinate al Gorgonzola
TM31 TM5 TM6

Patate gratinate al Gorgonzola

2.8 (67 ocen)

Składniki

  • 1000 g di patate, pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 150 g di latte + q.b.
  • 150 g di acqua
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 200 g di Gorgonzola al mascarpone a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1757 kJ / 420 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
41.3 g
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy