Zuppa di farro e fagioli

Zuppa di farro e fagioli

4.8 817 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 70 g di cipolla in quarti
  • 70 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 2 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 160 g di farro perlato
  • 120 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
  • 120 g di fagioli borlotti in scatola scolati e sciacquati
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 363 kcal / 1518 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...