Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di carote a rondelle
- 50 g di cicoria a pezzi
- 150 g di zucchine a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di pangrattato
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 177 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50min
Frittata alle zucchine
40min
Frittata di spinaci al forno
45min
Frittata allo speck
35min
Spinaci filanti
40min
Verdure miste al cartoccio
35min
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Frittata con verdure
35min
Platessa al pomodoro
30min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Frittata di bietole, patate e cipolla
55p
Pesce spada con fagiolini e olive
40min