Urządzenia i Akcesoria
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Marinade
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (5 cm)1000 g
-
onions sliced150 g
-
dry red wine full-bodied300 g
-
bay leaves2
-
fresh thyme4 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
celery stalk sliced (2 cm)1
-
cloves8
-
garlic cloves lightly crushed6
-
black peppercorns12
-
juniper berries lightly crushed1 Tbsp
Stew
-
olive oil5 Tbsp
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
plain flour2 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
red vermouth100 g
-
water boiling350 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
cooked, peeled chestnuts halved70 g
-
unsalted butter1 Tbsp
-
chestnut mushrooms thinly sliced200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.9 g
Kalorie
1633 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min